Hur fungerar en shoppingvagn?

Artiklarna okt 17, 2021

Shoppingvagnar, eller dramatenväskor som de ofta kallas, är fantastiska hjälpmedel för dig som vill kunna shoppa utan behöva bära alla dina saker i händerna. Det finns flera olika typer av shoppingvagnar för olika användningsområden. Här i denna artikel kan du läsa mer om de olika typerna av shoppingvagnar, samt hur de fungerar.

 

Vad är en shoppingväska?

Men vad är en shoppingväska på hjul egentligen? En shoppingväska på hjul är helt enkelt precis det som det låter som. En väska på hjul. Denna smarta väska kan hjälpa dig att avlasta din kropp när du är ute och shoppar. Med en sådan väska behöver du alltså inte gå runt med alla dina saker i händerna. Du kan i stället dra runt på dem i en smart liten shoppingvagn.
Shoppingvagnar är perfekta till både shoppingturer och resor.

Olika varianter av shoppingvagnar

Det finns faktiskt flera olika typer av shoppingvagnar att välja mellan. Den allra vanligaste shoppingväskan är den med två hjul, men det finns även shoppingvagnar med fyra hjul. Väskorna med två hjul drar du bakom dig. Väskorna med fyra hjul kan du ofta skjuva framför dig. Det finns även shoppingvagnar med trapphjul. Dessa är anpassade för att kunna dras upp för trappor.